Tuesday, 18 December 2012

Coafuri Cu Codite Impletite

Cozi franceze panglica arata fantastic pe orice tip de par, fie că este vorba drept, ondulat, cret sau. Acesta ofera parului un aspect frumos si elegant. În afară de acestea, cozi franceză panglica sunt potrivite pentru numeroase ocazii, pentru a menționa câteva evenimente sportive, adunări, evenimente sociale, etc În ciuda tuturor acestor puncte, multe femei nu încercați să cozi franceză panglica. Doar câteva dintre ele nu-și găsesc o plăcere personală. Restul se pare prea dificil să-l facă. Dacă vă aparțin grupului din urmă, articolul de față este un lucru pentru tine. Cum să cozi franceze Braid pe cont propriu Instrucțiunile franceză panglica pigtail începe cu obtinerea parul ud bine cu apă de la robinet. Mulți oameni nu efectuați acest pas. Cu toate acestea, va fi excelent daca si tu consideri uda parul tau inainte de a trece la măsuri suplimentare cu privire la cozi împletitură de franceză. Acest lucru se datorează faptului că, va fi capabil să împletească părul mai bine dacă acesta este ud.

Pentru a adăuga la aceasta, parul umed sunt mai ascultători. Acesta va face sarcina dvs. de răsucire și rotindu-l un pic mai ușor. Următorul pas în franceză șiret cozi de par este de la partea parul tau. În cazul în care, vă sunt utilizate pentru a despărțire parul tau, acest pas va fi facut in mod natural. Cu toate acestea, dacă nu sunt, va trebui să lucreze pe ea un pic. Ia un pieptene, sta în fața unei oglinzi, și trage o linie pe scalp pana partea din spate a gâtului, în alinierea cu nasul. Pieptănați părul în jos pe fiecare parte. Acum, cravată partea stângă a parului cu o banda de cauciuc, astfel încât să nu se amesteca cu cea de pe partea cealaltă. Ai nevoie pentru a lucra separat pe părul de pe fiecare parte. Pieptanati parul partea dreapta a parului cu un pieptene cu dinți larg. Perie parul pe spate, cu un pieptene cu dinți amendă. Ia unele șuvițe de păr din față. Împărțiți-l în trei secțiuni de lățime egală. Să le numim ca drept, de mijloc și la stânga.

Țineți aceste trei secțiuni de păr în apropiere de centrul capului cu ajutorul degetelor ambelor mâini. Mutați secțiunea din stânga peste mijloc. Acum, secțiunea din stânga a venit în mijloc și de mijloc de pe partea stângă. Mutați secțiunea din dreapta a parului pe secțiunea de mijloc, care este originar secțiunea din stânga a parului. Astfel se încheie o panglica. Ține-l strâns. Aveți o secțiune de parul de pe partea dreaptă, de mijloc și stânga. Lăsați prezent una pe partea stângă și lăsați-l să se amestecă cu restul parului. Alege unele par nou de lățime egală cu a face o nouă secțiune la stânga. Asigurați-un alt panglica cu instrucțiunile date în paragraful de mai sus. Faceti o nouă secțiune dreptul de păr de lățime egală ca a sugerat pentru secțiunea din stânga a parului. Păstrați în mișcare pe în acest mod până când ajunge la dumneavoastră din spate a gâtului dumneavoastră. În acest moment, va trebui să facă o alegere.

Fie puteți lega o banda de cauciuc, la sfârșitul panglica franceză și lăsați părul tău pierde sau face impletituri regulate pe parul tau. Cu toate acestea, acesta din urmă este posibilă numai atunci când parul este lung. Cozi franceze panglica este o coafura ideala panglica să fac atunci când aveți o zi proastă de păr. Aceasta implică părul creț, indisciplinat, sau gras în așa fel încât un aspect superb este creat pe coama ta. Arăți pur și simplu superb și elegant cu ea. Astfel, nu încercați-vă pe mâini la ea și practica în mod regulat pentru a atinge expertiză. Tendința de coafura panglica este în creștere. Ele dau un aspect mare și un aspect boem rece. Franceză panglica, panglica olandeze impletituri spic, impletituri de engleză, etc toate se întorc în modă. Dacă doriți să creați un panglica interesant cautati, atunci aici sunt instrucțiunile de pe panglica coadă de pește. Evitați crearea acestui panglica pe zi v-ați spălat părul, așa cum funcționează bine, cu un pic de păr gras.

De asemenea, perie parul bine, astfel încât părul și diapozitive cu ușurință, atunci când se creează panglica. Pași pe Crearea Braid Fishtail Aici sunt instrucțiuni simple panglica coadă de pește, care vă va permite să creați un singur șiret coadă de pește. Amintiți-vă pentru a pregăti părul bine, înainte de a împletirea. Pieptene toate păr și cravată-le într-o coada de cal, dacă aveți pe cineva să te ajute, atunci poți strans un ponei mare apropiere de ceafă, sau să facă o coada de cal lângă ceafă. Apoi, fixati coada de cal cu un elastic. Acum, diviza parul in doua parti egale, și pieptene-le din nou. Ia-o secțiune a parului din partea stângă și partea dreaptă și apoi trece dreapta peste stânga, țineți secțiunea transversală punctul de păr în locul folosind mâna dreaptă. Apoi, folosind mâna stângă, ia-o secțiune în temeiul secțiunii mare, și o aduce în jurul valorii de la față și trece-o peste mijloc.

Apoi țineți-l apăsat pentru restul parului cu aceeași mână, și să meargă de la mâna dreaptă. Folosiți mâna liberă dreapta, și apoi să ia o sectiune de par sub coada de cal și o aduce în jurul valorii de la partea din față de la dreapta, și trece-o peste mijloc și țineți-l în loc, și acces gratuit la mâna stângă. În acest mod repeta, până când s-au făcut panglica spic, și acum doriți să-l asigure. Rezumând etapele, acesta este doar unul are pentru a separa parul in doua sectiuni egale, și să păstreze pe luarea în fire mici de par de sub fiecare fir de mare, și păstrați-le pentru a face trecerea panglica. Există multe modalități de a crea o panglica coadă de pește. Stiluri de franceză panglica, cu un spic arata chiar mai rece, dacă sunteți în stare să învețe cum să facă o panglica coadă de pește parte. Franceză panglica este împletit aproape de cap, și să păstreze părul mai ordonat.

Se poate combina cu ușurință panglica coadă de pește și stil francez panglica, pentru a crea o panglica si mai interesanta cautati. Puteți încerca, de asemenea din panglica olandez și coadă de pește combinație panglica pentru un look coafura noua. Odată ce ați învăța limba franceză panglica crearea olandeză panglica este ușor de a crea asemenea, aceasta este pur și simplu un interior panglica franceză. Deci, aduna toate lucrurile pe care trebuie și de a crea coafuri interesante, cum ar fi panglica coadă de pește se uită panglica francez lung și coadă de pește stil panglica, panglica partea franceză și stilul de coadă de pește panglica, panglica coadă de pește mini, sau cozi de o panglica coadă de pește. Puteți merge, de asemenea, cu o panglica olandez si cu o panglica coadă de pește. Utilizați unele accesorii viu colorate, cum ar fi clip de păr, clipuri anticipate, benzi de păr de culoare, etc pentru a adăuga mai multă culoare pentru coafura ta.

0 comments:

Post a Comment